Home » spill og online kasino » Bluffa på Poker – en nödvändig teknik för att vinna hem potten i Pokerspel
poker_lesson_2_rounds_of_betting

Bluffa på Poker – en nödvändig teknik för att vinna hem potten i Pokerspel

Att bluffa på Poker är ett känt fenomen. Man har gjort det under alla åren som spelet har funnits. Visst kan det anses som en ”ful” metod men det är inte något som är otillåtet så varför skulle man inte dra nytta av denna teknik?

Vissa anser till och med att bluffa är en nödvändig teknik för att vinna handen. Så det finns ingen anledning till att inte göra detta.

Den allra vanligaste metoden är att man låtsas att man har en väldigt stark hand. Meningen är då att de andra motståndarna ska lägga sig eftersom att de har blivit avskräckta. Man gör detta genom att höja sin insats. Detta brukar man ju göra när man har en stark hand.

3000496-poster-bigfishDet är inte alltid detta slår rätt. En annan motståndare kanske också har en bra hand eller kanske till och med bluffar, som en själv. Då blir det mer som ett psykologiskt spel där man tävlar om vem som ska lägga sig först eller om båda ska gå all-in.

Det är betydligt lättare att bluffa mot nybörjare än mot erfarna spelare. De med erfarenhet har varit med om bluffar många gånger och kan oftast läsa spelare bättre än nybörjare. Risken är då stor att de erfarna synar de flesta bluffarna eller bluffarna tillbaka så att man själv lägger sig.

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *